Lukk
Hvis det fremdeles ikke? Glemt brukernavn som kontoen din?

Havbruk

Del

Del via e-post


Del via:
Mer +
Hold meg oppdatert

Oppdateringer via e-post

Mer

Havbruksnæringen har fortsatt store utfordringer knyttet til sikkerhet for mannskap på fartøy og arbeidere på havbruksanlegg. Det synes fortsatt å være stor avstand mellom myndighetenes forventninger til sikkerhet og hvordan systematisk helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid praktiseres på arbeidsplassene.

I havbruksnæringen utføres en kombinasjon av tradisjonelt landarbeid og arbeid som kan defineres som sjøfart. For denne typen virksomhet er det arbeidsmiljøloven som er den primære loven for å ivareta sikkerheten. Samtidig er det verdt å merke seg at Sjøfartsdirektoratets regelverk om utforming av båter, sikkerhet, skipsførerkompetanse også gjelder.

Gjeldende regelverk krever et systematisk helse- miljø-, og sikkerhetsarbeid. Hvilket betyr at virksomheten er pålagt å kontinuerlig overvåke og forbedre eget arbeidsmiljø og sikkerhet. Combitech bistår kunder i gjennomføring av risikoanalyser knyttet til anlegg og arbeidsprosesser. Risikoanalysen blir et nyttig verktøy for å vurdere om virksomheten har tatt tilstrekkelige forholdsregler eller om det bør gjennomføres ytterligere forebyggende tiltak.

Combitech, Havbruk

 
Relaterte referanser
Relaterte tjenester/konsepter
Kontakt Combitech
Truls Orderløkken Andersen Administrerende Direktør
Mobil: +47 951 30 341
© 2013 Combitech AS. ALL RIGHTS RESERVED.
   | Skriv ut | Site map