Lukk
Hvis det fremdeles ikke? Glemt brukernavn som kontoen din?

Kundereferanse: Andritz

Del

Del via e-post


Del via:
Mer +
Hold meg oppdatert

Oppdateringer via e-post

Mer

Produktblad med teknisk dokumentasjon

 

Andritz AB ønsket å kommunisere effektivisering og vise foretakets ettermarkedsløsninger. Combitech (tidligere Sörman Information) fikk ansvaret for å utarbeide informasjonen. Resultatet ble en helt ny serie case- og produktbeskrivelser, som har blitt godt mottatt.

Combitech har i flere år bistått Andritz med å utvikle og produsere teknisk dokumentasjon av tørkeanlegg. En viktig del av Andritz' virksomhet er å påvise fordelene med nettopp deres anlegg, både for eksisterende og nye kunder. Combitech fikk i oppdrag å utarbeide nytt informasjonsmateriell basert på erfaringer fra tidligere prosjekter. Materialet skulle på en rask og oversiktlig måte vise fordelene med Andritz' oppgraderinger og produktsortiment for ettermarkedet.

Løsningen
Sammen med Andritz' ettermarkedsenhet arbeidet Combitech fram en strategi og vinkling på respektive prosjekt. Gjennom stor teknisk kunnskap, samtaler med konstruktører og prosjektledere samt god produktkunnskap utarbeidet Combitech fakta og underlag for case- og produktbeskrivelser.

Hedersordene har vært hurtighet og effektivitet, både for produksjon av beskrivelser og hvordan Andritz' kunder opplever informasjonen. Tiden fra idé til ferdig produktbeskrivelse er kort, men det er først og fremst lett for kunden å se de umiddelbare fordelene med respektive produkt eller oppgradering.

Resultatet
Ved å kunne vise til fordeler og raske forbedringer har interessen for Andritz' ettermarkedsforbedringer økt markant. Case- og produktbladene har med andre ord innfridd forventningene og styrket det gode forholdet mellom Andritz og deres kunder.

Relaterte referanser
Relaterte tjenester/konsepter
© 2013 Combitech AS. ALL RIGHTS RESERVED.
   | Skriv ut | Site map