Lukk
Hvis det fremdeles ikke? Glemt brukernavn som kontoen din?

Kundereferanse: Worldpay Sweden AB

Del

Del via e-post


Del via:
Mer +
Hold meg oppdatert

Oppdateringer via e-post

Mer

Økt sikkerhet ved kortbetaling


Kortbetalingsselskapet
Worldpay Sweden AB fikk hjelp av Combitech til å utføre sikkerhetstester på programvaren. Resultatet ble godkjent sertifisering i henhold til PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard).

Worldpay Sweden AB er en global leverandør av kortbetalinger som blant annet tilby produkter for onlinebetaling. Deres mål er å gjøre betalinger enkle og sikre for sine kunder. Sikkerhetsrisikoene i kortbetalningsbransjen er mange og det stilles derfor høye krav for å gi kundene trygghet ved finansielle transaksjoner. Bransjens sertifiseringsstandard PCI-­DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) kreves for alle selskap som driver virksomhet med kortbetaling. Worldpay Sweden AB tok kontakt med Combitech basert på behovet for å få sine betalingsløsninger sikkerhetstestet og verifisert i tråd med gjeldende sertifiseringskrav.

Gjennomførte  penetrasjonstester

Worldpays viktigste krav til løsningen var å identifisere potensielle sårbarheter i deres programvare som siden kunne utbedres i henhold til  Combitechs anbefalinger. Combitechs konsulter gjennomførte  penetrasjonstester. Disse kontrollerte og verifiserte blant annet programvarens oppbygning og miljø, servernettverkets sikkerhet, systemtilgang og eventuelle sårbarheter.  Sammen med representanter fra kunden arbeidet konsultene i henhold til en syvstegsprosess. I prosjektet inngikk deler som innsamling av informasjon, etablering av prosjektplan, gjennomføring av penetrasjonstester, tekniske analyser og tilgangskontroll.

Oppdraget krevde nye prosesser

Combitech analyserte de meget strenge kravene som stilles til Worldpays systemer og basert på dette etabalerte man metoder for å verifisere disse. I tillegg utviklet man i samarbeid med kunen nye prosesser for hvordan Worldpay Sweden AB fortsatt kan oppfylle de høye kravene i et langsiktig perspektiv. En ekstern granskning bekreftet at Combitech leverte god kvalitet på oppdrage da Worldpay Sweden AB fortsatt er sertifiser for kortbetalingsløsninger  i henhold til PCI-­DSS (Payment Card Industry Data Security Standard).

Relaterte referanser
Kundereferanse: Saab

Saab bruker Combitechs MSS-tjenester for styrking av organisasjonen

Kundereferanse: Danderyds kommun

Motstå driftsavbrudd i kritiske processer

Kundereferanse: Norsk Tipping

Combitech gjennomfører sikkerhetstester på norsk spillnettsted

Relaterte tjenester/konsepter
Cyber Security

Informationssäkerhet byggd på kunskap, kontroll och kontinuitet

Sikkerhetsstyring

One-stop-shop för sikkerhetsstyring

© 2013 Combitech AS. ALL RIGHTS RESERVED.
   | Skriv ut | Site map