Lukk
Hvis det fremdeles ikke? Glemt brukernavn som kontoen din?

Sikkerhetsstyring

Del

Del via e-post


Del via:
Mer +
Hold meg oppdatert

Oppdateringer via e-post

Mer

Vi arbeider systematisk med hele sikkerhetsstyringsprosessen


Våre konsulenter har bred erfaring fra olje- og gassindustrien inkludert servicesektoren. Vår kunnskap dekker områdene Teknisk sikkerhet, Risiko- og barrierestyring og HMSK, inkludert arbeidsmiljø og ytre miljø, der vi tilbyr en komplett tjeneste fra risikoidentifikasjon og analyser til implementering av tiltak og oppfølging.

Vi kan bistå våre kunder med gjennomføring av interne revisjoner for å verifisere at interne og eksterne krav og bestemmelser i tilstrekkelig grad er dekket av virksomhetens styringssystem. For kunder kan vi også utføre andreparts revisjoner (ekstern revisjon). Vi har god kjennskap til norske og internasjonale lover og standarder.

Combitechs styrke er at vi arbeider systematisk med hele sikkerhetsstyringsprosessen inkludert  risikoidentifikasjon, analyser og tiltak. Oppfølging er også en viktig del av vår arbeidsmetode. Man kan godt si at vi er en one-stop-shop for sikkerhetsstyring. Vi kan representere kunden, ta over en funksjon og/eller arbeide i team sammen med andre.

Combitech

 
Relaterte referanser
Relaterte tjenester/konsepter
Cyber Security

Informationssäkerhet byggd på kunskap, kontroll och kontinuitet

Kontakt Combitech
Marthe Foss Rebnor HR og kommunikasjon
Telefon: +47 975 431 08
© 2013 Combitech AS. ALL RIGHTS RESERVED.
   | Skriv ut | Site map